Dhomat Tona

Dhoma Luksoze (2 të Rritur + 1 Fëmijë)

Kjo dhomë dyshe përmban një ballkon, pamje dhe pishinë private.

Kontakt

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni