Apartament

Ky apartament përmban një ballkon, ajer te kondicionuar dhe minibar.

null

Free WiFi

null

Pamja e Qytetit

null

Dhoma Familjare

null

Peshqir

null

Kondicioner

null

Ndalohet Duhani